Epoxygulv med en stor modstandsdygtighed og en flot finish

​Har du brug for et gulv, der har en flot finish, og som samtidig kan holde til en stor mængde slitage? Så kan et epoxygulv være det rette gulv for dig. Vi kan lægge et epoxygulv hos dig i for eksempel Esbjerg, Kolding, Varde eller omegn.

Få lagt et epoxygulv af certificerede fagfolk

Et gulv i epoxy kan med fordel benyttes de steder, hvor der er krav om et gulv med en høj styrke og en stor modstandsdygtighed. Det kan således modstå selv kraftige kemiske påvirkninger og samtidig udføres med dekorative overflader.

Alle vores medarbejdere har det særlige epoxy-certifikat, der garanterer, at vi kun arbejder med godkendte og holdbare materialer, og at vi kun benytter os af de godkendte metoder, når vi lægger et epoxygulv. Du kan derfor være helt sikker på, at du får et 100 % korrekt udført epoxygulv i godkendte materialer, hvis du lader os stå for opgaven.

Hvad koster epoxygulv?

Vores priser på et epoxygulv afhænger i høj grad af, hvor stort et gulvareal der skal lægges epoxy på. Du kan dog altid være sikker på, at vi udfører din gulvbelægning til en konkurrencedygtig pris.​

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at høre mere om epoxygulvets mange fordelagtige egenskaber, eller hvis du kunne tænke dig en konkret pris på lige netop din opgave. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud på den pågældende opgave.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 61 20 19 75, skrive til vores e-mail kk@3mgulve.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt. 

Kontakt os her

Vi er specialister inden for alle typer gulvløsninger. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dit gulv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓100% kvalitet

✓Færdig til aftalt tid

✓Altid fleksibel

✓Faglig stolthed

Firmainformation:

​3Mgulve

Rylevænget 6
​6710 Esbjerg V​

E-mail: kk@3mgulve.dk

CVR: 33795580

Kontakt os her

​61 20 19 75

Vi træffes bedst fra:

Man - Fre: 9:00 - 15:00