Garagegulv der kan holde til en stor belastning

​Skal du have lagt et nyt gulv i din garage, så kan du med fordel vælge at lade os stå for belægningen af det nye gulv. Hos 3Mgulve har vi mange års erfaring med støbning af garagegulv, som vi blandt andet udfører til fordelagtige priser for kunder i Kolding, Esbjerg, Varde og andre omkringliggende områder. Skal vi også støbe dit nye garagegulv?

Få lagt et slidstærkt og holdbart gulv i garagen

Et garagegulv skal kunne klare den store belastning fra tunge køretøjer og maskiner, som holder på gulvet, ligesom gulvet også skal kunne holde til de spildprodukter, der udskilles fra maskinerne og køretøjerne. Det kan for eksempel være olie, benzin eller andet fedtet væske.

Dermed skal dit garagegulv være både slidstærkt og holdbart i alle tænkelige situationer, og det kan vi sørge for. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på et nyt garagegulv

Hvis din garage trænger til et nyt gulv, eller hvis du lige har fået bygget en ny garage, som mangler et flot og slidstærkt gulv, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan støbe garagegulv efter dine ønsker og behov, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en fordelagtig pris, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste at støbe gulv i garage.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 61 20 19 75, men du kan også skrive til vores e-mail kk@3mgulve.dk eller udfylde vores kontaktformular, hvis du foretrækker det. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os her

Vi er specialister inden for alle typer gulvløsninger. Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dit gulv.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓100% kvalitet

✓Færdig til aftalt tid

✓Altid fleksibel

✓Faglig stolthed

Firmainformation:

​3Mgulve

Rylevænget 6
​6710 Esbjerg V​

E-mail: kk@3mgulve.dk

CVR: 33795580

Kontakt os her

​61 20 19 75

Vi træffes bedst fra:

Man - Fre: 9:00 - 15:00